Om mig

Hejsa!

Jeg hedder Patrizia på 24 år gammel, jeg bor i Herning sammen med min kæreste og to skøre katte, jeg går på VUC for at afslutte en engelsk eksam, inden jeg starter på HF efter sommer.
Som fritid elsker jeg at male, men jeg går også til fitness i DGI HUSET i Herning for at prøve tabe mig, det er fucking hårdt!

Jeg tatovere og sy også, men har ikke tid til at lave alting, når jeg har en skole at passe og frivillig som næsteformand for Midtjysk Døveforening, jeg er også lederen for ungdomsafdeling.
Så jeg kan ikke have nået alt det, jeg elsker. Men jeg må bare have en balance i mit liv, jeg må lære at sige nej, selvom jeg vil gerne.

Det med vægttab, er virkelig hårdt! Men jeg kæmper at blive sundere og slankere, som jeg engang var 21 år gammel. Det er virkelig irriterende, at jeg ikke passer min gamle tøj og har lidt svært ved at bevæge mig, men uanset hvilken, hvor jeg var slankere på 60 kg, har jeg altid været 40-42 i bukser. Men jeg er 46 nu, det ønsker jeg ikke, og det er mest voldsom ved størrelses forskel, er overdelen. Jeg har altid brugt s/m i trøje, men nu bruger jeg L/XL. 🙁
Men i 2016, har jeg et mål. Jeg håber virkelig at jeg har nået mål, selvom det er VIRKELIG hårdt!!!

IMG_3778

One comment

  1. Pingback: writeaessay

Comments are closed.